MIJN NETWERK

SAMEN STAAN WE STERK

Om mooie projecten tot een hoger niveau te tillen, werk ik graag samen met andere ontwerpers en ontwikkelaars. Per project kan zo een geschikt team samengesteld worden. Vergt iets erg veel technische kennis, moet het visueel worden ondersteund of is iets gewoon veel werk. Binnen mijn vast netwerk is altijd een geschikt iemand te vinden. De lijntjes houden we kort en als projectteam pakken we samen alles op.

Aemaeth

Sabri van Aemaeth zet elk idee om in een bewegend beeld voor verschillende media. Hij heeft gewerkt voor o.a. Within Temptation en weet elk knopje in After Effects te gebruiken. Doordat ik Sabri al vanaf de middelbare school ken, kunnen wij lezen en schrijven met elkaar. Sabri werkt wekelijks op freelance basis bij mij.

aemaeth.nl

Ça Va Bien

Sinds jaar en dag is Fabienne van Ça Va Bien mijn steun en toeverlaat als het draait om grafisch ontwerp. Een logo, huisstijl en alles wat komt kijken bij het ontwikkelen van een grafisch concept. Bij Ça Va Bien ben je aan het goede adres. Doordat we al zo lang samenwerken, weten we beide wat we aan elkaar hebben en gaat een samenwerking feilloos.

cavabien.nl

Palmans IT Solutions

Als het technisch wordt is Eddie van Palmans IT Solutions de man die je moet hebben . Hij weet alle nieuwste technieken te benutten en zelfs de NSA kan hem niet hacken. Als je met Eddie samenwerkt flappen je oren soms. Zijn geduld en meedenkend vermogen zijn echter uit de kunst. Eddie is een man waar je van op aan kunt.

palmans.nl

Splinter

Ontwerpend schetsen is een magisch onderdeel van het creatieve proces. Jan-Jaap tovert elk ingewikkeld idee of proces om tot een begrijpbare tekening. Het geeft ruimte voor nieuwe ideeën en helpt bij het maken van goede beslissingen. Met Jan-Jaap werken is inspirerend, energiek en draagt altijd bij tot het halen van een mooi eindresultaat.

splintersite.nl